Damiana i Miquel

Recentment hem tingut el doble privilegi de que un publicista con Miquel ens elegisca per a documentar la seua boda i per altra banda de viatjar fins a l'illa de Palma, concretament fins a Muro, un xicotet poble situat a la part Est de l'illa. Tant aquesta creativa parella, com la posterior visita a l'illa, ens han deixat més que sorpresos. Miquel és publicista a l'Agencia Joe i el nostre treball li va agradar i va voler que forem nosaltres qui documentaren la seua boda amb Damiana, una xica encantadora amb una mà per als xiquets genial. Sempre amb un somriure en la boca i amb jocs i bromes per als xiquets. La seua boda va ser pròpia d'una pel·lícula, l'entorn, els amics amb lectures d'allò més entranyables i gracioses, l'entrada a la nòvia a cavall, el photocall de disseny personal, les increïbles i currades bromes dels amics, la decoració de l'event... tot va ser fantàstic. Vos deixem amb algunes de les fotografies que hi varem fer. Esperem que vos agraden i vos animen a fer de la vostra boda, un esdeveniment únic, personal i creatiu. Ací, unes paraules d'agraïment i recomanació que Damiana, la novia, publicà a la web: "Aquí teniu un enllaç a es blog des fotògraf que mos va acompanyar es dia de sa nostra festa. Podreu veure es resultat de sa seva feina amb una mostra d'imatges d'aquell dia tan especial per noltros. En Miquel i jo mos vàrem sentir molt acompanyats amb tots es convidats. Ells varen multiplicar ses emocions amb ses seves paraules, ses seves sorpreses, sa seva companyia... Aquest fet no es pot reflexar en imatges però no va passar desapercebut, i així ho expressa en el seu text. En Kike va ser molt professional, molt humà i va sabre passar desapercebut sense perdre cap detall. Esperam que vos agradi."

Damiana i Miquel
Recentment hem tingut el doble privilegi de que un publicista con Miquel ens elegisca per a documentar la seua boda i per altra banda de viatjar fins a l'illa de Palma, concretament fins a Muro, un xicotet poble situat a la part Est de l'illa. 
Tant aquesta creativa parella, com la posterior visita a l'illa, ens han deixat més que sorpresos.Miquel és publicista a l'Agencia Joe i el nostre treball li va agradar i va voler que forem nosaltres qui documentaren la seua boda amb Damiana, una xica encantadora amb una mà per als xiquets genial. Sempre amb un somriure en la boca i amb jocs i bromes per als xiquets.
La seua boda va ser pròpia d'una pel·lícula, l'entorn, els amics amb lectures d'allò més entranyables i gracioses, l'entrada a la nòvia a cavall, el photocall de disseny personal, les increïbles i currades bromes dels amics, la decoració de l'event... tot va ser fantàstic.
Vos deixem amb algunes de les fotografies que hi varem fer.
Esperem que vos agraden i vos animen a fer de la vostra boda, un esdeveniment únic, personal i creatiu.
Back to Top