QUI SOM i COM PENSEM?
Andeueros és el nom d'un jove equip de fotògrafs valencians especialitzats en la fotografia documental de bodes. Aquest tipus de fotografia trenca amb la fotografia tradicional i plena d'artifici a la que  ens hem "malacostumat" i que personalment, creguem obsoleta i sense cap sentit.
La nostra experiència en foto-documental i fotografia d'autor comença l'any 2005 i és l'any 2010 quan ens endinsem en aquest projecte anomenat Andeueros, on pretenem fer ús dels nostres coneixements previs per a reflectir amb instantànies la màgia que sols es viu el dia de la boda.
FOTÒGRAF
JEFE i DIRECTOR DE COMUNICACIÓ
Sóc Kike, cul inquiet i creatiu.
Urbanita rural.
Entre Frank de la Jungla i Cartier Bresson.
De Pep Gimeno a Daniel Gindenlöw.
També faig fotos rares en esta altra web.

AJUDANT DE FOTOGRAFIA
DIRECCIÓ CREATIVA
Ací Ginés, mestre, amic i ajudant del Kike.
La vida és simple, sols deixa-la fluïr.
Per què fotografiar bodes?
I per què no? Les bodes són l'esdeveniment social per exel·lència. Moments únics en la vida on els sentiments dels protagonistes i convidats estan a flor de pell. Res és més potent  visualment que l'amor entre dos persones acompanyades per l'alegria de familiars i amics. Per què no poder recordar una boda tal i com va ocòrrer?

Quin és aquest estil?
El nostre estil no és cap novetat. La fotografia documental existeix des de fa dècades i l'aplicació d'aquesta a les bodes, es ja comú a molts països. La fotografia documental de bodes es basa en la idea de que el fotògraf ha de captar el moment tal com és, manipulant-lo o modificant-lo el més mínim. Així, registrem el què ocorre de forma realista i intentem no crear cap realitat artificiosa. El que hi ha, juga.
El nostre treball és el de trobar l'originalitat allà on tot sembla aparentment normal, aprofitant qualsevol gest, context o situació per crear fotografies impactants. En tot aquest procés, la llum natural pren un gran paper.

Per què dos fotògrafs?
Andeueros intenta ser un tàndem fotogràfic. Aquesta forma de treballar ens brinda més llibertat d'acció i per tant, un treball més creatiu, personalitzat i amb més material gràfic per poder montar un àlbum original. Les grans fotos estan ahí, sols hi ha que obrir els ulls... i de tots es sabut que quatre ulls veuen millor que dos. És així de simple.
Ens agradaria contar-vos moltes coses sobre aquest tipus de fotografia i tot allò que es pot transmetre amb un àlbum de bodes nostre, però sabem que planificar una boda és una llarga feina, així que com una imatge val més que mil paraules, podeu passar a visitar l'apartat de bodes on podreu visualitzar alguns dels nostres treballs.
Back to Top