Hola!

Qui som? / PREUS/ Preguntes freqüents / Vídeo

QUI SOM i COM PENSEM?
Andeueros és el nom d'un jove equip format per Laura López (Direcció i fotografia) i Anou (Creació i art final), especialitzats en la fotografia documental de bodes. Som gent que ha crescut dibuixant, pintant, fotografiant i creant. Vivim amb i per a la fotografia i la creació visual i pots consultar els treballs personals i paral·lels de Laura i Anou en aquestos enllaços. 
El nostre estudi creatiu està en Vallada (València-Spain) i podeu visitar-nos sempre que vullgueu amb cita prèvia.
La nostra experiència en foto-documental i fotografia d'autor comença l'any 2005 treballant per a varies ONG arreu del món i és l'any 2010 quan ens endinsem en aquest projecte anomenat Andeueros, on pretenem fer ús dels nostres coneixements previs per a reflectir amb instantànies la màgia que sols es viu el dia de la vostra boda.
Voleu recordar lo guapos que anàveu, o voleu recordar algo més?
El nostre treball consisteix en trobar l'originalitat allà on tot sembla aparentment normal, aprofitant qualsevol gest, context o situació per crear fotografies impactants. En tot aquest procés, la llum natural pren un gran paper.
Per què fotografiar bodes?
I per què no? Les bodes són l'esdeveniment social per exel·lència. Moments únics en la vida on els sentiments dels protagonistes i convidats estan a flor de pell. Res és més potent  visualment que l'amor entre dos persones acompanyades per l'alegria de familiars i amics. Per què no poder recordar una boda tal i com va ocòrrer?
Ens agradaria contar-vos moltes coses sobre aquest tipus de fotografia i tot allò que es pot transmetre amb un àlbum de bodes nostre, però sabem que planificar una boda és una llarga feina, així que com una imatge val més que mil paraules, podeu passar a visitar l'apartat de Galeria on podreu visualitzar alguns dels nostres treballs.
PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
COMENCEM PEL MÉS IMPORTANT: ELS PREUS
La tarifa 2020 és aquesta.

CAL AVISAR-VOS AMB MOLT DE TEMPS D'ANTELACIÓ?
No, ara be, cal tindre en compte que hi han mesos i dates molt sol·licitades (el mes de juliol per exemple). 

ENTREGUEU ELS ORIGINALS?
Sí, per a que els volem nosaltres? Una vegada finalitzat el nostre treball, vos entregarem els arxius originals a tamany real i sense cap firma o marca d'aigua. També vos entregarem totes les fotos descartades i inclús la maquetació. Els heu pagat i són vostres. Sense trampa ni cartró.
 
COM FORMALITZEM LA RESERVA?
Omplint un contracte entre client i fotògraf, el qual dóna garantia i tranquil·litat a vosaltres i a nosaltres. Es realitzarà una paga i senyal prèvia decidida per vosaltres i la resta es pagarà a raó del 50% abans de la boda i l'altre 50% durant la revisió de la maquetació final. Aquesta primera senyal es perdrà si no es realitza la boda.
 
ES NECESSARI DOS FOTÒGRAFS?
El segon fotògraf s'ofereix com un extra a excepció de bodes en les que no és possible cobrir correctament l'esdeveniment.
El nostre consell és que si realment voleu una boda 100% documental, és imprescindible que siguem dos fotògrafs. De tots és sabut que quatre ulls veuen millor que dos ;)
 
REALITZEU VÍDEO?
No, però coneguem a grans videògrafs amb un estil semblant al nostre, que de segur, filmaran la vostra boda d'una forma increïble.
 
PREBODA, POSTBODA... SÓN IMPRESCINDIBLES?
No, clar que no. Als nostres paquets de preus, les prebodes estan sempre incloses però no són necessàries si no voleu.
Les fotos de preboda ens serviran per a conéixer-nos i d'aquesta manera, guanyar en confiança i en naturalitat el gran dia de la boda.
 
QUANT TARDEU EN ENTREGAR EL VOSTRE TREBALL?
Sempre intentem que siga el mínim, però les fotografies cal seleccionar-les, processar-les i tractar-les amb estima i això requereix temps perquè, si ho fas be, és un procés costós que cal fer poc a poc.
El temps també depen del paquet elegit i de la posterior criba per part vostra.
Per a que vos feu una idea, entre 4 i 6 mesos.
 
VOS DESPLACEU FORA PER A FER FOTOS?
Sí. Ens desplacem tant per territori nacional com internacional. Si ens heu elegit, nosaltres, encantats!
 
SI TINGUÉREU QUE DONAR-NOS UN CONSELL...
Únicament dos coses:
- 1ª) Si ens heu elegit, és perque vos agrada el nostre estil de fotografia, però el nostre estil no és possible sense una implicació vostra i de tothom. Sigueu naturals, imagineu-vos que no estem allí, o que som un membre més de la família.
- 2ª) Si podeu elegir una hora per al vostre enllaç, per favor, horari de mig dia o, al menys, no vos caseu a les 21h. de la nit... la llum natural és molt important! ;)

PARLEU ALTRES IDIOMES? SPEAK OTHER LANGUAGES?
Sí, però pensem i per tant, escrivim en Valencià, però parlem anglés, francés i per suposat, castellà!
Yes, but we think and therefore, we write in Valencià, but speaks English, French and of course Spanish too!

PER QUÈ NO APAREGUEU A LES WEBS SOBRE FOTÒGRAFS DE BODES?
Els fotògrafs que s'anuncien en aquestes webs, independentment de lo bons que siguen o no, han tingut que pagar per aparéixer en elles. Nosaltres no volem fer-ho. És així de simple.
A més a més, les fotografíes que allí apareixen poder ser enganyoses, ja que sols es mostra lo millor de lo millor de cadascú. Cada boda és un món i els resultats no sols depenen dels fotògrafs, sinó de l'actitud de qui participa, dels detalls, dels preparatius, localitzacions elegides, hora del dia, etc...
El boca a boca i la satisfacció dels nostres clients és la publicitat que volem per al nostre negoci.
VÍDEO
En Andeueros no realitzem vídeo, però tenim una selecció de videògrafs que tenen un estil semblant al nostre. D'aquesta forma el vídeo i la fotografia del vostre enllaç, aniran "agafats de la mà".
Les empreses de vídeo que recomanem són:
Jesús Cebrian videògraf
Contacte: 608551349
Salva Llorens
Contacte: 636 84 40 42
També recomanem l'equip de videògrafs de TIVEUS, els quals ofereixen entre les seues opcions de vídeo, el vídeo presentació, una gran idea per sorprendre als convidats del vostre enllaç.
Back to Top