PER QUÈ NO APAREGUEU A LES WEBS SOBRE FOTÒGRAFS DE BODES?
Els fotògrafs que s'anuncien en aquestes webs, independentment de lo bons que siguen o no, han tingut que pagar per aparéixer en elles. Nosaltres no volem fer-ho. És així de simple.
A més a més, les fotografíes que allí apareixen poder ser enganyoses, ja que sols es mostra lo millor de lo millor de cadascú. Cada boda és un món i els resultats no sols depenen dels fotògrafs, sinó de l'actitud de qui participa, dels detalls, dels preparatius, localitzacions elegides, hora del dia, etc...
El boca a boca i la satisfacció dels nostres clients és la publicitat que volem per al nostre negoci.

CAL AVISAR-VOS AMB MOLT DE TEMPS D'ANTELACIÓ?
No, ara be, cal tindre en compte que hi han mesos i dates molt sol·licitades (el mes de juliol per exemple). Si tenim dos bodes el mateix dia, podem desdoblar-nos, però mai enviem a ningú en el nostre nom.
 
COM FORMALITZEM LA RESERVA?
Omplint un contracte entre client i fotògraf, el qual dóna garantia i tranquil·litat a vosaltres i a nosaltres. Es realitzarà una paga i senyal prèvia decidida per vosaltres i la resta es pagarà a raó del 50% abans de la boda i l'altre 50% durant la revisió de la maquetació final. Aquesta primera senyal es perdrà si no es realitza la boda.
 
ES NECESSARI DOS FOTÒGRAFS?
El segon fotògraf s'ofereix com un extra a excepció de bodes en les que no és possible cobrir correctament l'esdeveniment.
El nostre consell és que si realment voleu una boda 100% documental, és imprescindible que siguem dos fotògrafs. De tots és sabut que quatre ulls veuen millor que dos ;)
 
REALITZEU VÍDEO?
No, però coneguem a grans videògrafs amb un estil semblant al nostre, que de segur, filmaran la vostra boda d'una forma increïble.
 
PREBODA, POSTBODA... SÓN IMPRESCINDIBLES?
No, clar que no. Als nostres paquets de preus, les prebodes estan sempre incloses però no són necessàries si no voleu.
Les fotos de preboda ens serviran per a conéixer-nos i d'aquesta manera, guanyar en confiança i en naturalitat el gran dia de la boda.
 
QUANT TARDEU EN ENTREGAR EL VOSTRE TREBALL?
Sempre intentem que siga el mínim, però les fotografies cal seleccionar-les, processar-les i tractar-les amb estima i això requereix temps perquè, si ho fas be, és un procés costós que cal fer poc a poc.
El temps també depen del paquet elegit i de la posterior criba per part vostra.
Per a que vos feu una idea, entre 4 i 6 mesos.
 
VOS DESPLACEU FORA PER A FER FOTOS?
Sí. Ens desplacem tant per territori nacional com internacional. Si ens heu elegit, nosaltres, encantats!
 
SI TINGUÉREU QUE DONAR-NOS UN CONSELL...
Únicament dos coses:
- 1ª) Si ens heu elegit, és perque vos agrada el nostre estil de fotografia, però el nostre estil no és possible sense una implicació vostra i de tothom. Sigueu naturals, imagineu-vos que no estem allí, o que som un membre més de la família.
- 2ª) Si podeu elegir una hora per al vostre enllaç, per favor, horari de mig dia o, al menys, no vos caseu a les 21h. de la nit... la llum natural és molt important! ;)
 
ENTREGUEU ELS ORIGINALS?
Sí, per a que els volem nosaltres? Una vegada finalitzat el nostre treball, vos entregarem els arxius originals a tamany real i sense cap firma o marca d'aigua. Els heu pagat i són vostres.
 
NO TENIU WHATSAPP?!
No. El whatsapp és insegur i poc professional, preferim xatejar per TELEGRAM o el correu electrònic de tota la vida.
Back to Top